Un deputat din PDM crede că la următoarea ședință a Parlamentului va fi reținut. “Se fac presiuni”

vitalie gamurari, briefingul săptămânal organizat de Partidul Democrat din Moldova, pdm plahotniuc, filip salarii, candu pensii, drumuri bune, prima casa, alegeri 2019

După ce deputatul PDM, Vladimir Cebotari, a rămas fără imunitatea parlamentară, acum și colegul său de fracțiune, Sergiu Sîrbu, declară că ar putea fi reținut chiar la următoarea ședință a Parlamentului.

Despre acest lucru democratul a vorbit în cadrul emisiunii “Butonul Roșu” de la Moldova 1. Sîrbu a mai adăugat că i-au fost deschise dosare penale și se fac presiuni și asupra altor deputați din fracțiunea PDM.

“Să lăsăm presiunile, intimidările și amenințările care, cu regret, mai persistă. Dacă va fi cazul, vom rezista la acele presiuni și amenințări la care sunt supuși inclusiv, individual, deputații. Chiar dacă am vreo două dosare penale și deja sunt invitat la procuratură să dau explicații, poate chiar și vor dori să mă aresteze la prima ședință a Parlamentului”, a declarat Sârbu.

Cu toate acestea, Sîrbu de declarat că PD-ul va susține proiectele bune pentru oameni, indiferent că vor veni din partea PAS, Platforma DA sau PSRM.

“Indiferent de tot ce se întâmplă, noi trebuie să demonstrăm în primul rând cetățenilor că suntem consolidați, că lucrăm pentru interesul cetățenilor, iar orice fel de discuții, presiuni, amenințări, ele nu au cum să dezvolte relațiile noastre deoarece doar un deputat liber, independent, care se gândește la cetățeni, ar putea să ajute. Noi vom rezista oricăror presiuni. Fracțiunea PD va fi unită”, a dat asigurări Sergiu Sîrbu.

Citește și: FOTO // Andrian Candu și Sergiu Sîrbu, alături de Rothschild, milionarul menajat de Maia Sandu și Vadim Brînzan

Total
0
Shares

Pentru abonare la canalul nostru de pe Telegram, click aici!

Total
0
Share