Politic

Un deputat din PDM îl atacă dur pe vicepreședintele PPDA! „Numele tău există doar în afirmații minciunoase lipsite de probe”

Pinterest LinkedIn Tumblr

Deputatul din fracțiunea Partidului Democrat din Moldova, Corneliu Padnevici a venit cu un mesaj foarte dur către vicepreședintele Partidului Platforma DA, Alexandru Slusari. Padnevici afirmă că Slusari s-a făcut cunoscut datorită minciunilor decât a realizărilor concrete.

Deputatul democrat se întreabă în ce domeniu Slusari s-a făcut cunoscut ca profesionist. Padnevici afirmă că numele lui Slusari în listele celor mai buni juriști lipsește, acesta nu a rezolvat nici un caz sonor. „Sunt juriști la serviciile cărora apelează oamenii de afaceri locali și străini, instituții internaționale și chiar corpul diplomatic. Și în lista ceea nu se regăsește numele Slusari.” scrie Padnevici.

În cadrul aceluiași mesaj critic, deputatul din fracțiunea democraților spune că numele lui Alexandru Slusari există doar în foarte multe afirmații lipsite de probe, respectiv minciunoase. Totodată, Padnevici amintește că vicepreședintele PPDA este de ceva timp șomer, iar sursele sale de existență sunt necunoscute.

loading...

Comments are closed.