Alte știri

Un deputat PAS a fost numit în funcția de director al Serviciului Vamal

Pinterest LinkedIn Tumblr

Prin ordinul Ministrului Finanţelor ,,Cu privire la numirea în funcţie”, Igor Talmazan a fost numit în funcţia de director al Serviciului Vamal, începând cu ziua de astăzi, 6 septembrie 2021. Noul director al Serviciului Vamal a fost prezentat astăzi colectivului instituției de către ministrul Finanțelor, Dumitru Budianschi.

Ministrul Finanțelor l-a felicitat pe dl. Talmazan cu învestirea în funcție, i-a urat succes în activitatea profesională și a menționat că principalele obiective necesare de a fi realizate sunt: fortificarea capacității Serviciului Vamal de asigurare a încasărilor la bugetul de stat, îmbunătățirea condițiilor de efectuare a procedurilor vamale pentru agenții economici, eliminarea contrabandei și sporirea eficienței Serviciului Vamal.

Igor Talmazan este specializat în Drept Public. Anterior a activat ca șef al cabinetului președintelui fracțiunii parlamantare. În urma scrutinului din 11 iulie 2021, a ajuns deputat. Pe parcursul anului 2019, a activat în calitate de șef al Corpului de Control al Prim-ministrului Republicii Moldova. Anterior, a mai deținut funcții de șef al Inspectoratului Ecologic de Stat al Republicii Moldova și viceministru al Mediului.

loading...

Comments are closed.