Un deputat PAS somează PPDA să accepte candidatura Olesei Stamate: Deocamdată există un singur candidat, cel al PAS-ului

Partidul PAS nu privește cu ochi buni, Sprijinul pe care PPDA ar putea să-l acorde candidatului independent Grigore Cobzac, la alegerile parlamentare noi din circumscripţia Hânceşt. Deputatul Virgiliu Pâslariuc regretă faptul că Grigore Cobzac a decis să candideze şi spune că cele două componente ale blocului ACUM trebuie să opteze pentru Olesea Stamate, propusă de PAS.

„Deocamdată există un singur candidat, cel al PAS-ului. Dl Cobzac s-a înregistrat ca independent. Da, regret, a fost opțiunea domniei sale și nouă ne pare rău…”, a declarat Virgiuliu Pâslariuc, într-un interviu pentru Europa Liberă.

În acelaşi interviu, Pâslariuc spune că divergenţele dintre PAS şi PPDA sunt fireşti.

„Noi suntem entități politice diferite și asta este firesc. Noi pledăm pentru un sistem democratic, în care fiecare trebuie să vină cu ofertele proprii, dar în momentul în care noi va trebui să facem o alegere, pentru că noi înțelegem cât de importante și cruciale sunt aceste alegeri prezidențiale, noi vom încerca să găsim un numitor comun și să găsim candidatul cu cele mai mari șanse.”, a precizat deputatul PAS.

Amintim că deputatul Virgiliu Pâslariuc, care şi-a început astăzi activitatea parlamentară, a aderat astăzi la fracţiunea Partidului Acţiune şi Solidaritate. Pâslariuc i-a luat locul fostului deputat PPDA, Serghei Cataranciuc, care a decedat.

Citește și: FOTO // Maia Sandu și Andrei Năstase nu mai apar împreună nici în fața partenerilor europeni

Total
0
Shares

Pentru abonare la canalul nostru de pe Telegram, click aici!

Total
0
Share