Politică

Un deputat socialist a fost confirmat pozitiv cu COVID-19

Pinterest LinkedIn Tumblr

Deputatul PSRM, Vladimir Mizdrenco, este infectat cu coronavirus. Anunțul a fost făcut de către acesta pe pagina sa de Facebook, după ce a primit rezultatele testului.

„Astăzi, împreună cu alți colegi din fracțiunea PSRM, am făcut testul anti-COVID-19. Cu puțin timp în urmă, am primit rezultatul și este pozitiv. De obicei, cuvântul POZITIV la mine avea o asociere cu lucruri bune, nu și acum. Eu mă simt bine, nu simt simptome caracteristice acestui virus. Cu toate acestea, sunt obligat să stau cel puțin 14 zile în autoizolare, sub stricta monitorizare a medicului de familie. Sănătate tuturor”, scris deputatul socialis Mizdrenco.

Amintim că, tot astăzi și deputatul PAS, Sergiu Litvinenco a obținut rezultatele testului, însă acestea au fost negative.

Фstfel, până la ziua de astăzi, confirmați pozitiv la coronavirus au fost doi deputați: democratul Eugeniu Nichiforciuc – de la care a pornit „focarul” și deja socialistul Vladimir Mizdrenco.
Amintim că, joi, 21 mai curent, în timpul ședinței Parlamentului, președintele de onoare a PDM, Dumitru Diacov, a anunțat că, Eugeniu Nichiforciuc , a fost testat pozitiv la COVID-19, după ce deputatul PAS, Mihai Popșoi, a lansat în spațiul public această informație.

Astfel, urmare a acestui precedent, președinta Parlamentului, Zinaida Greceanîi, a informat că toți deputații și angajații Legislativului vor fi testați la coronavirus. Ulterior, s-a decis ca parlamentarii să fie plasați în autoizolare 14 zile, până la aflarea rezultatelor testului.

Citește și: Maria Ciobanu, despre asocierea Maiei Sandu cu Vlad Țepeș: “Să o împachetezi pe lidera de partid în costumația lui Vlad Țepeș este o prostie monumentală”

loading...

Comments are closed.