Politic

Un ex-deputat îi cere ministrului MAI, Ana Revenco, demiterea șefului IGP: ”Toată societatea se revoltă de acest Podarilov”

Pinterest LinkedIn Tumblr

Ex-deputatul PPDA, Alexandr Slusari este de părere că șeful IGP, Iurie Podarilov ar trebui demis din funcție. Despre acestea ex-parlamentarul a relatat printr-o postare pe Facebook, adresată ministrului Afacerilor Interne, Ana Revenco, transmite Telegraph.md

👉 Abonează-te la știrile Telegraph pe Google News, Telegram și Facebook!

Conform lui Slusari, motivele de bază a demiterii lui Podarilov reprezintă neprofesionalismul ”cras” al șefului IGP. Ca argument, Slusari descrie activitatea lui Podarilov din ultimele zile.

Ex-deputatul PPDA subliniază că operațiunea specială din clubul de noapte „ATICO” a reprezentat un eșec absurd, deoarece din motive neclare poliția și brigada Fulger au fost stopați în ultimul moment, plus la asta Slusari se întreabă de ce încă nu a fost publicată lista demnitarilor publici care au participat la acea petrecere.

Totodată, Slusari atrage atenția și la faptul că Podarilov nu s-a descurcat nici cu extrădarea lui Constantin Botnari. Ex-deputatul PPDA califică declarațiile șefului IGP, pe marginea acestui caz, drept ”bâlbâială”.

Iar ”cireașa de pe tort” pentru Slusari a reprezentat amendarea recentă a unui cetățean ce comercializa ilegal prânzuri, activând ilegal ca mic antreprenor.

”Toată societatea se revoltă de acest Podarilov. Doar doamna ministră Revenco păstrează calm olimpic. Своих не сдаём!”, a conchis Alexandru Slusari.

PAS vrea să scape de opoziție? Patru foști deputați PCRM, trecuți la Șor, au fost reținuți de către procurori

loading...

Comments are closed.