Un fotbalist croat și-a criticat dur președintele: “Oamenii nu au ce mânca, nu au unde trăi, iar tu mergi cu echipa la fotbal”

Fotbalistul croat Tonci Kukoc, care evoluează pentru echipa Honved Budapesta a criticat dur comportamentul președintelui Kolinda Grabar-Kitarovic.

“Nu am privit meciul Croația-Azerbaijan, care s-a sfârșit cu scorul de 2-1. Dar am văzut că am câștigat. În așa momente oamenii uită în ce situație oribilă se află țara noastră. Președintele Kolinda, în loc să își facă lucrul, pentru a îmbunătăți viața oamenilor simpli, vorbește despre fotbal, acumulând puncte ieftine de PR. 

Echipa națională este ca un lăcaș sfânt, toată energia negativă din jurul ei trebuie să fie înlăturat. Oamenii nu au ce mânca, statul le ia locuințele pentru datorii. Mă gândesc la aceste lucruri, iar a doua zi, deschid site-urile de știri și citesc că Kolinda spune că trebuie să mergem în Ungaria pentru a câștiga. Este un circ, totul de ce se ating politicienii se strică și în scurt timp moare”, spune sportivul croat într-un interviu.

Naționala Croației a pierdut ieri meciul contra Ungariei cu scorul de 2-1. Președintele Grabar-Kitarovic a urmărit meciul din tribune împreună cu fanii.

În ajunul meciului, aceasta s-a întâlnit cu prim-ministrul maghiar, Victor Orban, partidul căruia a fost recent exclus din familia Partidului Popular European.

Amintim că președintele Croației, Kolinda Graba-Kitarovic a devenit cunoscută în timpul campionatului mondial de fotbal disputat în Rusia. Aceasta a susținut aprig naționala țării sale, refuzând chiar umbrela la ceremonia de premiere.

Total
0
Shares
Total
0
Share