Economie

Un grup global de hotele se va extinde în Republica Moldova

Pinterest LinkedIn Tumblr

Grupul global de ospitalitate Accor își extinde portofoliul în capitala Republicii Moldova. Grupul a semnat recent un acord de franciză cu un investitor pentru primul hotel internațional de lux de cinci stele sub marca Swissôtel, informează Moldpres.md

Cu o prezență globală de 60 de hoteluri deschise și în curs de dezvoltare, Swissôtel Hotels & Resorts oferă hoteluri de lux moderne, infuzate cu prospețimea și vitalitatea energiei alpine, înrădăcinate în tradiția ospitalității elvețiene. Respectat pentru designul său inteligent, măiestria calității și abordarea atentă a sustenabilității, Swissôtel le oferă oaspeților săi liniște sufletească pentru a explora lumea, a descoperi adevăratele recompense ale vieții și a îmbrățișa oportunități de a trăi bine”, indică un comunicat al companiei.

Europa de Sud-Est este una dintre piețele importante pentru Accor, cu multe hoteluri și mărci care vor veni în următorii ani. Suntem încântați să anunțăm semnarea acordului pentru acest hotel emblematic, care credem că va aduce un mare beneficiu orașului, o experiență memorabilă oaspeților săi și motive de mândrie pentru comunitate”, a declarat Frank Reul, vicepreședinte al Accor Eastern Europe.

Brandul este prezent în regiune cu Swissôtel The Bosphorus din Istanbul, Swissôtel Krasnye Holmy din Moscova, Swissôtel Sarajevo. În curând, Accor Group va deschide și la București primul Swissôtel, care în prezent este în construcție.

Citește și: Termenul pentru depunerea declarației pe venit de către moldoveni expiră peste patru zile

loading...

Comments are closed.