Un local care ar aparține deputatului PAS, Dumitru Alaiba s-a alăturat protestelor organizate de HoReCa

Dumitru alaiba, c51, restaurante chisinau, deputat restaurant c51, dumitru alaiba afaceri, deputati pas, protest horeca, majorarea impozitelor, majorarea taxelor c51
 

Restauranul “C51”, conform surselor noastre ar aparține deputatului din fracțiunea Partidului Acțiune și Solidaritate, Dumitru Alaiba, s-a alăturat protestului organizat de HoReCa. Această decizie pare foarte stranie, atâta timp cât chiar Alaiba a venit astăzi cu explicații vis-a-vis de necesitatea majorării taxei TVA pentru HoReCa la 20%.

Mai multe voci afirmă că unul din co-proprietarii localului “C51” este deputatul din fracțiunea Partidului Acțiune și Solidaritate, Dumitru Alaiba. Astăzi, în semn de protest față de decizia Guvernului de a majora taxa TVA la 20% pentru HoReCa, acest restaurant a luat decizia de a se închide.

Acest lucru este foarte straniu, din cauza faptului că Alaiba, care ar fi co-proprietarul localului, a explicat de ce este nevoie de majorarea taxei, din spusele lui, reiese că un acord cu FMI este imposibil fără majorarea acestei taxe, iar dacă nu vor veni acești bani, este mare probabilitatea ca criza economică în care urmează să ajungă Republica Moldova, va fi una foarte gravă.

De menționat este faptul că Dumitru Alaiba a devenit deputat, fiind ales pe Circumscripția 51, SUA și Canada. Mai multe voci spun că anume în cinstea la acest eveniment important din viața sa, Alaiba și-a numit localul C51, pagina căruia o și administrează pe Facebook.

Total
0
Shares
Total
0
Share