Alte știri

Un militar indian și-a trădat țara, dezvăluind un secret de stat în schimbul pozelor cu fete goale

Pinterest LinkedIn Tumblr

Un militar indian, Satyanarayan Paliwal a ajuns sub arest după ce a fost acuzat de spionaj în favoarea Pakistanului. Conform datelor anchetei, bărbatul în vârstă de 42 de ani a dezvăluit un secret de stat în schimbul fotografiilor cu femei goale, transmite Telegraph.md

Paliwal este acuzat că a destăinuit serviciilor speciale pakistaneze datele despre dislocările armatei indiene. Angajații serviciilor de inteligență a Pakistanuluii au reușit să-l facă să vorbească pe indian, comunicând cu el din numele unor domnișoare. Ei împărtășeau bărbatului poze nud, iar în schimb îi cereau informații secrete.

În timpul interogării Paliwal a recunoscut că și-a trădat patria din „setea pentru poze nud”: el trimitea date confidențiale pentru a primi imagini erotice și discuții intime cu interlocutoarele sale.

Acuzatul a mai povestit că a contactat necunoscute printr-un cont fals de rețele de socializare. El a folosit acest cont pentru trimiterea informațiilor confidențiale peste graniță. Organele legii locale nu au comunicat de und eindianul avea accest la secretul de stat.

sursa: Lenta.ru

Citește și: Google sistează toate reclamele politice înaintea inaugurării noului preşedinte al SUA

loading...

Comments are closed.