Social

Un minor de 17 ani reținut de poliție pentru jaf! Acesta opera în parcul Ștefan cel Mare din Chișinău

Pinterest LinkedIn Tumblr

Recent ofițerii de investigații a grupei specializate în combaterea jafurilor a IP Buiucani din cadrul Direcție de Poliție mun. Chișinău, în urma măsurilor întreprinse au reținut un minor în vârstă de 17 ani, originar din raionul Strășeni, fiind bănuit de comiterea unui jaf pe timp de noapte.

Ulterior, în cadrul măsurilor de investigații și de urmărire penală, polițiștii au stabilit că în noaptea de 14 august, minorul în mod deschis a deposedat de rucsac în care se aflau bunuri materiale un bărbat de 29 ani, în timp ce acesta se afla în Grădina Publică ,,Ștefan cel Mare,, astfel cauzîndu-i un prejudiciu în sumă de 2650 lei.

În cadrul audierilor minorul și-a recunoscut vinovăția, comunicând forțelor de ordine că a comis jaful din lipsa de bani, anterior acesta fiind judecat pentru infracțiuni similare și furt.

În acest context a fost dispusă inițierea unei cauze penale pentru jaf, conform legislației penale în vigoare pentru fapta săvârșită acesta riscă o pedeapsă cu închisoare pe un termen de la 5 la 7 ani.

loading...

Comments are closed.