Social

Un minor din Bălți riscă patru ani de închisoare pentru furtul unui Mercedes

Pinterest LinkedIn Tumblr

Un minor a fost reţinut la scurt timp după ce ar fi răpit un automobil. Conform informațiilor, polițiștii din Bălți au fost sesizați de un bărbat de 30 de ani, care a comunicat că i-a fost sustras automobilul de marca „Mercedes Vito”, pe care l-a parcat în curtea casei, astfel cauzându-i un prejudiciu material de peste 40 000 de lei.

Imediat polițiștii au dispus mai multe acțiuni de investigație și urmărire penală pentru a stabili locul aflării automobilului, dar și suspectul care a comis infracțiunea.

„În urma măsurilor operative întreprinse de polițiști, la scurt timp, suspectul a fost identificat, iar mașina a fost găsită abandonată pe o stradă din oraș. Acesta s-a dovedit a fi un minor de 15 ani din municipiul Bălți, care nu este la prima abatere de la lege. Minorul anterior a mai comis infracțiuni similare, dar și de furturi”, se arată în nota informativă a IP Bălți.

La moment, acesta este cercetat penal în stare de libertate și riscă amendă în mărime de până la 67 500 de lei sau închisoare de până la 4 ani.

loading...

Comments are closed.