Un nou demers la ANI pe numele deputatului PRO MOLDOVA, Elena Bacalu. Despre ce neconcordanțe este vorba

Deputata socialistă Alla Darovanaia a trimis un demers la ANI prin care solicită verificarea averii colegei sale de Parlament, deputatul Elena Bacalu de la PRO Moldova, transmite Telegraph.md

Socialista afirmă că a identificat mai multe neconcordanțe și lacune în ceea ce privește declararea completă a veniturilor și intereselor personale ale Elenei Bacalu.

„Astfel, în declarația pentru anul 2015, Elena Bacalu anunță că a deținut un mijloc de transport de model BMW 3 cu valoarea de 50000 MDL (2500 euro), însă acesta „a fost returnat cumpărătorului pentru că se află în INTERPOL”. Automobilul care se anunța “returnat cumpărătorului” încă în 2015, se regăsește, însă, în declarațiile de a vere și interese în anii următori, inclusiv pentru 2019”, scrie Darovanaia într-o postare pe Facebook.

Deputata socialistă mai spune că deputata PRO MOLDOVA a omis să declare un alt autoturism, de model Volvo care apare în declarația soțului ei, ca și un depozit de 9000 de Euro la filiala unei bănci din Cahul.

Citește și: Sesizare depusă la ANI pe numele deputatului Denis Ulanov. Ce încălcări au fost depistate

Total
0
Shares
Total
0
Share