Politic

Un nou proiect marca „Partidul ȘOR”: Toate căminele studențești vor avea Wi-Fi gratuit

Pinterest LinkedIn Tumblr

Partidul „ȘOR” a lansat un proiect național, destinat, în exclusivitate, studenților din cămine, este vorba despre WI-FI gratuit.

Prezent la eveniment, Primarul de Orhei, Președintele Partidului Politic „ȘOR”, Ilan Șor, a ținut să felicite studenții cu ocazia lansării proiectului, menționând că evenimentul este parte al proiectului special al Partidului Politic “ȘOR” cu privire la asigurarea tuturor căminele studențești din țară cu acces gratuit la internet, se spune într-un comunicat de presă emis de formațiunea Șor.

Potrivit lui Ilan Șor, accesul la informație este un drept inalienabil al oricărei persoane moderne, în special al tinerii generații.

Astăzi, în secolul 21, accesul liber la informații înseamnă acces liber la Internet. Acest lucru este extrem de important pentru tineri. Proiectul nostru este destinat în exclusivitate tinerilor, studenților care trăiesc în cămine. Acesta este proiectul național al Partidului “ȘOR”, care, la fel ca multe dintre proiectele noastre, începe aici, la Orhei. Planificăm în scurt timp să conectăm toate căminele studențești ale țării la Wi-Fi gratuit!”, – a declarat Șor.

Președintele Partidului „ȘOR” a menționat faptul că internetul, astăzi, este atât un mijloc de comunicare și o sursă de informație, cât și o sursă de cunoștințe care poate fi utilă studenților în însușirea mai calitativă a profesiei. El și-a exprimat încrederea că această inițiativă a partidului va fi utilă studenților.

Acumulați cunoștințe, punctați-vă propria opinie cum ar trebui să devină țara noastră, iar noi suntem gata să vă oferim sprijin, să creăm condiții mai bune pentru învățământ, muncă și realizare profesională. Noi vrem să vă auzim părerile și să construim împreună un viitor prosper pentru Republica Moldova!”, – a conchis Ilan Șor.

În cadrul evenimentului au ținut discursuri reprezentanții partidului și șeful Organizației de Tineret, Marina Tauber, care a menționat că ideea acestui proiect a prins viață în urma discuțiilor cu Organizația de Tineret a partidului. De asemenea, Marina Tauber a încurajat tinerii să nu le fie frică să-și prezinte propriile idei de îmbunătățire a vieții în instituția de învățământ din oraș sau țară.

Mai mult, Vicepreședintele formațiunii politice a făcut apel către toți studenții din toată țara, care locuiesc în cămine să vină cu cereri de a fi conectați la proiectul ”Wi-Fi gratuit”.

În cadrul evenimentului, studenții au avut parte și de o surpriză: a fost desfășurată o tombolă gratuită, în cadrul căreia cei norocoși au primit smartphone-uri noi de ultimă generație.

Evenimentul a culminat cu un concert, unde au evoluat îndrăgoții artiști Guz și Doinița Gherman.

loading...

Comments are closed.