Un nou secretar de stat la Ministerul Agriculturii, Dezvoltării Regionale și Mediului

Cabinetul de miniștri a aprobat, săptămâna trecută, numirea în funcție a unui nou secretar de stat în cadrul Ministerului Agriculturii, Dezvoltării Regionale și Mediului.

Ghenadie Iurco, noul secretar de stat, responsabil de politicile în domeniul protecției mediului și resurselor naturale, a deținut până în prezent, funcția de consilier al Președintelui Republicii Moldova în domeniul administrației publice locale și dezvoltării regionale, anterior, activând în mai multe funcții de răspundere în administrația publică locală, a fost și șef al Oficiului Teritorial Chișinău al Cancelariei de Stat. Ghenadie Iurco a absolvit Academia de Administrare Publică și are o experiență vastă în domeniul administrației publice locale.

Noul secretar de stat a fost prezentat efectivului instituției de către ministrul MADRM, Ion Perju, în cadrul unei ședințe de lucru. Ministrul i-a urat succese în exercitarea mandatului și și-a exprimat încrederea că politicile statului în domeniul mediului vor fi elaborate și promovate conștiincios.

În același context, ministrul a transmis și un mesaj de mulțumire fostului secretar de stat, Maxim Popov, apreciindu-i abnegațiaprofesionalismul și rezultatele remarcabile înregistrate în exercitarea atribuțiilor de serviciu.

Citește și: Ion Chicu: Bugetul pentru 2021 va fi bazat pe investiții masive în infrastructură și plăți sociale majorate

Total
0
Shares
Total
0
Share