Alte știri

Un pasager a fost dat jos dintr-un avion al companiei American Airlines. Care a fost motivul

Pinterest LinkedIn Tumblr

Un pasager care a refuzat să poarte mască de protecție a fost dat jos dintr-un avion aparținând companiei American Airlines, scrie CNN, citat de Digi24.ro

Urmăriți-ne și pe Telegram!

Brandon Straka a fost obligat să coboare dintr-o aeronavă care efectua cursa New York – Dallas, după ce a refuzat să poarte masca de protecție, potrivit măsurilor împotriva răspândirii coronavirusului, a confirmat compania aeriană într-un comunicat. Acesta este primul incident de acest fel, iar operatorii de zbor au anunțat că intenționează să aplice mai strict regulile de limitare a infectărilor cu COVID-19.

„După ce a refuzat să respecte instrucțiunile anunțate de echipajul de zbor, membrii echipei noastre i-au cerut să coboare. În urma acestui incident, avionul a decolat cu patru minute întârziere”, spune American Airlines.

Purtarea măștilor în avioane este prevăzută în lege, dar companiile aeriene și-au instituit propriile reguli pentru echipaj și pasageri. În această săptămână, mai mulți transportatori din SUA, inclusiv American Airlines, s-au angajat că vor fi mai stricți în ceea ce privește aplicarea politicilor sanitare.

Ulterior, pasagerul a acceptat să urmeze regulile operatorului american, fiindu-i oferit un loc într-o altă cursă. „Este o nebunie”, a scris Brandon Straka, pe o rețea de socializare. „Nici măcar nu mai avem dreptul să alegem”.

Citește și: Pasagerii unui avion s-au îmbarcat sănătoși și au coborât infectați cu coronavirus

loading...

Comments are closed.