Lifestyle

Un producător de film de la Hollywood a murit după ce a căzut de la etajul 27

Pinterest LinkedIn Tumblr

Un producător de film de la Hollywood a murit după ce a căzut de la etajul 27 al unui imobil de lux din cartierul Century City din Los Angeles, scrie Agerpres, citând AFP. Steve Bing suferea de depresie şi s-ar fi sinucis. 

Poliţia din Los Angeles, intervievată de AFP, a confirmat decesul unui bărbat de circa 50 de ani în acel loc, însă fără a dezvălui, din motive legale, identitatea acestuia.

Bing a devenit celebru după ce a investit 80 de milioane de dolari în filmul de animaţie ”The Polar Express” din 2004, care a acumulat încasări de peste 300 de milioane de dolari în întreaga lume. Acesta a mai colaborat și la filme precum ”Get Carter” cu Sylvester Stallone sau ”Shine a light”, un documentar muzical în regia lui Martin Scorsese și la scrierea scenariului comediei ”Kangaroo Jack” din 2003.

El a fost dezvoltator imobiliar, dar şi filantrop şi prieten al fostului preşedinte Bill Clinton, căruia i-a împrumutat avionul personal pentru o misiune în 2009 în Coreea de Nord, pentru eliberarea a doi jurnalişti americani.

În urma lui Steve Bing au rămas doi copii, Damian, fiul actriţei americane Elizabeth Hurley şi Kira, fiica fostei campioane de tenis Lisa Bonder.

Citește și: Jay-Z şi Beyoncé, dați în judecată. De ce este acuzat cuplul

loading...

Comments are closed.