Alte știri

Un tânăr a căzut din troleibuzul 24, șoferul însă a continuat circulația

Pinterest LinkedIn Tumblr

Un tânăr a căzut în această dimineață dintr-un troleibuz a cărui ușă a fost deschisă de către șofer în sectorul Râșcani al capitalei.

Incidentul a avutl loc în această dimineață la ora 10.40 în regiunea Circului. Șoferul troleibuzului de pe ruta 24 brusc a deschis ușa din mers. Un tânăr care stătea lipit de ușă a căzut și s-a lovit cu spatele și capul de bordură. Despre cele întâmplate a relatat utilizatorul de Facebook Elena Zamura într-un grup de pe Facebook.

Astăzi dimineață în jurul orei 10.40, troleibuzul 24 circula în zona circului. Din mers șoferul a deschis ușa din spate. Unul din pasageri, un tânăr care stătea rezemat cu spatele de ușă a căzut. S-a lovit cu spatele și capul de bordură. O femeie însărcinată stătea lângă el s-a mișcat puțin mai înainte și ca prin minune a scăpat de accident. Șoferul însă a continuat să circule de parcă nimic nu s-a întâmplat. Pasagerii cereau ca șoferul să frâneze și să apeleze ambulanța și poliția. Acesta nu a reacționat și a mers mai departe. În schimb, taxatorul amenința și înjura pe toți pasagerii la stânga și dreapta. Sper ca victima sau prietenii acestuia o să vadă această postare și vor apela la poliție.” a scris Elena Zamura pe Facebook.

Situația a trezit nemulțumirile locuitorilor capitalei, majoritatea au scris comentarii negative la adresa șoferului. Activista Maia Laguta însă a scris că pe toate ușile este inscripția „Nu vă rezemați”. Dar și șoferul nu trebuie să oprească decât la stații.

loading...

Comments are closed.