Social

Un tânăr a furat peste 9 000 de lei dint-un automobil. Ce riscă acesta

Pinterest LinkedIn Tumblr

Un tânăr de 28 de ani ar fi pătrus într-un automobil de unde a sustras bani în sumă de peste 9.000 lei. Incidendul s-a produs în noaptea de 12 octombrie în curtea unei case amplasate pe strada Valea Dicescu din Capitală, tranmsite Telegraph.md cu referire la Știri.md

Bănuitul, având scopul sustragerii bunurilor altei persoane, a pătruns în curtea casei unde prin acces liber a intrat în automobilul de marca Lexus ES 350, de unde de pe bancheta din față a sustras din portmoneu mijloace bănești în sumă de 9.598, după care a părăsit locul comiterii infracțiunii.

Urmare a măsurilor întreprinse de către ofițerii de investigație și urmărire penală, suspectul în comiterea infracțiunii a fost identificat, reținut și escortat la inspectorat, pentru audieri.

Astfel, în cadrul acțiunilor procesual penale individul și-a recunoscut vina, tototadă comunicând că banii pe care i-a sustras au fost cheltuiți în scopuri personale.

Actualmente bărbatul este cercetat penal pentru Furt, infracțiune care conform legislației se pedepsește cu amendă în mărime de până la 67.500 lei, muncă neremunerată în folosul comunității de la 180 la 240 ore, sau închisoare de până la 4 ani.

Postul Naţional Radio Moldova împlinește astăzi 90 de ani de la fondare

loading...

Comments are closed.