Lifestyle

Un tănăr cioban și-a făcut milioane de fani pe TikTok

Pinterest LinkedIn Tumblr

Tot mai mulți tineri sunt atrași de conținutul rețelei de socializare TikTok. Majoritatea utilizatorilor apreciază filmulețele originale, care prezintă viața reală a oamenilor. Un băiat de 15 ani din Kazahstan a devenit foarte popular pe TikTok, după ce i-a venit ideea de a posta filmulețe despre activitatea sa de cioban.

Tânărul cu pseudonimul Avdi Senpai este un mare iubitor de animale, iar activitatea sa preferată este să-și petreacă timpul în compania lor. El câștigă un ban în plus păscând oile și caprele pe dealurile din regiunea sa natală. Ca orice tânăr din ziua de azi nu este străin de rețele sociale.

După ce a distribuit câteva filmulețe despre viața sa de păstor, băiatul a observat că lumea a devenit foarte interesată de acest subiect.

În prezent, Avdi este o mică celebritate în localitatea sa natală, având milioane de fani pe Internet. Doar pe TikTok este urmărit de peste 2 milioane de utilizatori.

Pe numele său real, Abdykadyr Nauryzbek a filmat, spre exemplu, cum fată oile pe câmp, prezentând apoi mielușeii în fața camerei; filmează cum are grijă de animale și cum le salvează de pericole. În opinia admiratorilor săi, conținutul său este atrăgător, pentru că povestește cu umor tot ceea trăiește.

După ce a devenit popular, baiatul a început să posteze și alt gen de conținut, povestind despre prieteni, familie și alte pasiuni.

Citește și: FOTO // O piatră inscripționată cu mesajul „Hristos, născut de Maria”, descoperită de arheologii din Israel

loading...

Comments are closed.