Social

Un tată le dădea alcool copiilor, apoi îi punea să se bată între ei. Dacă plângeu, băieții erau mustrați!

Pinterest LinkedIn Tumblr

Un tată a fost condamnat definitiv de către Curtea de Apel pentru că-și lovea copiii, apoi îi punea să se bată între ei. El va ispăși o pedeapsă de 6 ani de închisoare. Pe lângă faptele grave enumerate anterior, bărbatul îi mai punea pe micuți să consume alcool, transmite Adevărul.ro.

Faptele s-au petrecut în perioada aprilie 2013 – noiembrie 2015, în județul Cluj din România. Procurorii susțin că spre amuzamentul propriu, tatăl îi punea pe băieții lui, atunci cu vârste de 14, respectiv 15 ani, să se bată între ei. El îi numea ‘soldați mercenari’ și îi urmărea de pe margine când își aplicau pumni și palme. Dacă plângeau, el îi certa.
 

El îi mai lăsau pe cei doi adolescenți fără banii pe care îi primeau după ce munceau ocazional prin sat. 

Nici soția sau fiica de 10 ani nu au scăpat de bătaie, micuța alegându-se cu lovituri ori de câte ori sărea în ajutorul mamei abuzate. Singurul care nu a primit ‘corecții’ a fost mezinul familiei, acum în vârstă de 5 ani. El asista, însă, la violențe.

 
Acum, procurorii au hotărât ca micuții să fie trimiși la consiliere psihologică. Cum mama copiilor i-a părăsit pe durata procesului, doi dintre minori au ajuns în grija statului, în timp ce băieții cei mari stau într-un internat școlar.
loading...

Comments are closed.