Externe

Un veteran britanic de 100 de ani a strâns 4 milioane de lire sterline pentru angajații din sistemul medical. În ce mod neobișnuit a adunat banii

Pinterest LinkedIn Tumblr

Un bătrân de aproape 100 de ani a adunat patru milioane de lire sterline pentru angajaţii din sistemul medical britanic. Veteranul, care a adunat banii mergând în jurul casei sale, a promis că va continua să se plimbe în jurul casei sale, deşi şi-a depăşit cu mult obiectivul de a aduna 1.000 de lire sterline pentru angajaţii NHS.

Tom Moore, care se deplasează cu ajutorul unui cadru premergător, şi-a propus iniţial să facă 100 de ture de grădină până joi.

De când şi-a început campania, săptămâna trecută, bătrânul care va împlini curând 100 de ani la sfârşitul acestei luni, a primit donaţii de la 170.000 de oameni din întreaga lume.

„Căpitanul Tom”, cum îşi spune bătrânul, a declarat că i se pare de necrezut că a ajuns să adune această sumă.

„Când te gândeşti pentru cine sunt aceşti bani, toţi acei medici şi asistenţi curajoşi şi minunaţi care lucrează pentru noi, cred merită fiecare bănuţ şi sper să obţinem mai mult pentru ei”, a declarat bătrânul pentru BBC.

Tom Moore s-a născut în Keighley, West Yorkshire şi a studiat pentru a fi inginer civil înainte de a se înrola în armată în Al Doilea Război Mondial unde a avansat până la rangul de căpitan. A luptat în India şi Birmania.

Sursa: digi24.ro

Citește și: În Marea Britanie, circa o treime din personalul medical și angajații-cheie au fost testați pozitiv la COVID-19

loading...

Comments are closed.