Politică

Unde a dispărut președintele Maia Sandu. Ce spune Președinția

Pinterest LinkedIn Tumblr

După nici un an de mandat și în plină criză pandemică și economică, Maia Sandu a decis să-și mai ia câteva zile libere și a plecat într-o nouă deplasare, informează Sinteza.org

Contactați pentru a afla mai multe detalii despre concediul sau vacanța șefului statului, reprezentanții Președinției ne-au comunicat că aceasta a revenit deja la muncă după ce a întreprind o vizită privată peste hotare.

”Doamna Sandu e la serviciu, a fost într-o vizită privată de câteva zile inclusiv weekend”, a comunicat Sorina Ștefîrță.

Întrebată de ce informațiile despre concediu sau vacanță nu au fost făcute publice, purtătorul de cuvânt al Maiei Sandu ne-a comunicat că sunt chestiuni tehnice.

”Vă rog pe viitor pentru chestiuni tehnice să contactați serviciul de presă”,a spus Ștefîrță.

Conform unor surse, Maia Sandu a fost la Viena, capitala Austriei. Acolo s-ar fi cazat la familia unui fost membru PLDM, Victor Bodiu, cu care este în relații de rudenie.

Întrebată dacă e adevărat faptul că președintele s-a cazat la familia lui Victor Bodiu, purtătorul de cuvânt a comunicat că nu operează cu speculații, informația fiind vădit falsă. Mai mult, aceasta ne-a comunicat că Maia Sandu are o soră care muncește de mai mulți ani la Viena.

Citește și: DOC // Proiectul de Hotărâre a Parlamentului privind rezultatul audierilor cu privire la procesul de recuperare a mijloacelor financiare sustrase din sistemul bancar

loading...

Comments are closed.