Unde-i transparența promisă? După ce au cerut socialiștilor toate funcțiile din stat, Maia Sandu și Năstase refuză să facă declarații pentru presă

Andrei Năstase, Maia Sandu, PAS, Platforma DA, ACUM, blocul ACUM, PAS cu DA, ACUM DA PAS, discutii transparente, blocul acum vrea discutii transparente, PSRM, Greceanii

În prima jumătate a zilei au promis transparență în ceea ce ține de negocierile cu PSRM, dar după a doua rundă de negocieri, Maia Sandu și Andrei Năstase nu mai vor să facă declarații pentru presă.

Astăzi la Parlament a avut loc și a doua discuție între liderii blocului ACUM și cei ai PSRM. După întrevedere, președinta socialiștilor a spus că liderii blocului ACUM insistă în continuare pe funcții, cerându-le socialiștilor ca să-l voteze pe Năstase în funcția de Președinte al Parlamentului, iar pe Maia Sandu să o voteze Prim-ministru, chiar dacă împreună, PAS cu DA au doar 26 de mandate.

În ciuda promisiunilor privind transparența, după a doua rundă de negocieri cu PSRM, liderii PAS cu DA au refuzat să vorbească cu jurnaliștii.

“Suntem aici pentru că ținem la transparență și după fiecare întâlnire o să venim și o să vă informăm, pentru că vrem ca toți cetățenii Republicii Moldova să cunoască despre ce discutăm.”, a declarat astăzi Maia Sandu după prima rundă de negocieri cu Zinaida Greceanîi.

Spre deosebire de Maia Sandu și Năstase, lidera PSRM, Zinaida Greceanîi, a ieșit în fața presei.

 

Total
0
Shares

Pentru abonare la canalul nostru de pe Telegram, click aici!

Total
0
Share