Politică

Unde-i transparența promisă? După ce au cerut socialiștilor toate funcțiile din stat, Maia Sandu și Năstase refuză să facă declarații pentru presă

Pinterest LinkedIn Tumblr

În prima jumătate a zilei au promis transparență în ceea ce ține de negocierile cu PSRM, dar după a doua rundă de negocieri, Maia Sandu și Andrei Năstase nu mai vor să facă declarații pentru presă.

Astăzi la Parlament a avut loc și a doua discuție între liderii blocului ACUM și cei ai PSRM. După întrevedere, președinta socialiștilor a spus că liderii blocului ACUM insistă în continuare pe funcții, cerându-le socialiștilor ca să-l voteze pe Năstase în funcția de Președinte al Parlamentului, iar pe Maia Sandu să o voteze Prim-ministru, chiar dacă împreună, PAS cu DA au doar 26 de mandate.

În ciuda promisiunilor privind transparența, după a doua rundă de negocieri cu PSRM, liderii PAS cu DA au refuzat să vorbească cu jurnaliștii.

„Suntem aici pentru că ținem la transparență și după fiecare întâlnire o să venim și o să vă informăm, pentru că vrem ca toți cetățenii Republicii Moldova să cunoască despre ce discutăm.”, a declarat astăzi Maia Sandu după prima rundă de negocieri cu Zinaida Greceanîi.

Spre deosebire de Maia Sandu și Năstase, lidera PSRM, Zinaida Greceanîi, a ieșit în fața presei.

 

loading...

Comments are closed.