”Unii deputați nu dau o iotă pe lege și moralitate, iar țara și cetățenii au doar de pierdut”, susține conducerea fracțiunii PSRM

”Unii deputați nu dau o iotă pe lege și moralitate, iar țara și cetățenii au doar de pierdut”, susține Corneliu Furculiță, președintele fracțiunii PSRM din Parlamentul Republicii Moldova.

”Astăzi se împlinește exact o săptămână de când noi, deputații, am votat împreună Declarația de condamnare a traseismului politic. Ieri, însă, un deputat care a ridicat mâna pentru documentul ce condamnă schimbarea partidelor în Parlament, a făcut exact ce a condamnat prin propriul vot. Cetățenii văd totul și înțeleg foarte bine ce se întâmplă. Vânzarea – cumpărarea deputaților în actualul Parlament a devenit, din păcate, o practică obișnuită, la fel cum se vând acum la piața centrală cireșele. Partea bună, ar spune unii, e că numărul milionarilor în dolari în țara noastră a crescut cu o persoană. Partea proastă e că unii deputați nu dau o iotă pe lege și moralitate, iar țara și cetățenii au doar de pierdut. PSRM va analiza minuțios situația creată și curând va veni cu o decizie”, a transmis Furculiță.

Tot astăzi, după ce deputata Efrosinia Grețu a anunțat că părăsește PDM și trece la Pro Moldova, și președintele țării a venit cu un comentariu despre situația politică din țară și a anunțat că este gata să susțină o nouă construcție politică.

Igor Dodon comentează situația politică din țară și anunță că este gata să susțină o coaliție largă cu PAS și PPDA

 

Total
0
Shares
Total
0
Share