UPDATE // Accidentul de la Ocnița: Persoana care a fost internată în stare gravă la spital, a DECEDAT din cauza multiplelor traumatisme

Grav accident rutier la Ocnița a avut loc astăzi în jurul orei 09.00, pe traseul Briceni-Ocnița-Otaci, transmite Telegraph.md

Tragedia s-a produs la intrarea în satul Ocnița din raionul Ocnița.

Ajunși la fața locului, polițiștii au stabilit că, automobilul de marca Volkswagen Passat deplasându-se pe traseu în direcția satului Ocnița, preliminar nu a adaptat viteza la condițiile de drum, iar din cauza carosabilului umed a pierdut controlul volanului, derapând de pe traseu și tamponându-se într-un copac de pe marginea drumului.

În consecință șoferul de 37 de ani și soția acestuia de 33 de ani au decedat pe loc, iar o pasageră de 58 de ani a fost transportată la spitalul raional Ocnița cu diferite traumatisme.

Ulterior, din cauza multiplelor traume primite a decedat și a treia persoană care se afla în mașină, femeia de 58 de ani.

Toate persoanele din automobilul implicat în accident erau locuitori ai satului Clocușna din raionul Ocnița și au fost descarcerate acum 10 minute.

Accidentul în care a decedat cuplul a lăsat orfane 2 fetițe de 4 și, respectiv, 8 ani.

Citește și: FOTO // Grav accident rutier la Ocnița: Două persoane au decedat pe loc, una este internată în stare gravă

Total
0
Shares
Total
0
Share