Social

UPDATE: Alte trei persoane au fost reținute în cadrul perchezițiilor efectuate de forțele de ordine în nordul țării

Pinterest LinkedIn Tumblr

Alte trei persoane au fost reținute în cadrul perchezițiilor efectuate de forțele de ordine în raioanele din nordul țării (Căușeni, Edineț, Ungheni, Briceni, Drochia, Fălești, Bălți, Ocnița, Soroca, Telenești, Florești).

Totodată, au fost depistate și ridicate 7 kg de marijuana, 30 gr. amfetamină, 300 gr. hașiș, plante de cânepă, plante de mac uscate, 30 de pastile psihotrope (aprozolan, omeprozol), 10 gr. de etnobotanice, semințe de cannabis,10 gr. heroină, obiecte destinate consumului de droguri, un pistol fără acte de proveniență, o armă de vânătoare cu țeavă lisă, două cartușe de la armă de vânătoare cu calibrul 16 mm, un revolver, 81 de cartușe cu cal.6 mm, un pistol pneumatic, 20 000 Euro și 16000 lei.

Amintim că azi ofițerii Direcției Antidrog a Inspectoratului Național de Investigații de comun cu Procuratura municipiului Chișinău Oficiul Principal, serviciile de investigații infracțiuni din cadrul Inspectoratelor de Poliție și alte oficii ale Procuraturii din teritoriu, au fost efectuate peste 90 de percheziții în 26 de raioane ale republicii.

 

loading...

Comments are closed.