Alte știri

Usatîi a râs de Andrei Năstase că a nimerit sub fusta Maiei Sandu și a căzut în aceeași capcană

Pinterest LinkedIn Tumblr

Liderul Platformei DA Andrei Năstase „o să moară că o să se înădușe la Maia sub fustă”, iar președintele PAS Maia Sandu „o să plece în Facebook”. Aceste preziceri primarul de Bălți Renato Usatîi le-a făcut acum câțiva ani, când cei doi politicieni, Sandu și Năstase, făceau o echipă comună a Blocului ACUM, transmite Telegraph.md, cu referire la ȘtiriDinMoldova.md

„Andrei n-o să moară din cauza la uran, Andrei o să moară că o să se înădușe la Maia sub fustă. La Maia sub fustă e un “duhman” (n.r. miros) de acela… din “ocop” (n.r. tranșee) de la război… doar că acolo… mă rog, 41-45 nu prea erau băi. De-atâta Andrușa o să se înădușe de la aburii la Maia sub fustă. Maia o să plece în Facebook”, spunea Usatîi.

Amintim că recent Renato Usatîi și-a anunțat susținerea pentru candidatul PAS la funcția de președinte Maia Sandu. Presa a scris că decizia a fost luată după ce Renato Usatîi s-a întâlnit într-un format neoficial cu Ambasadorul SUA la Chișinău Dereck J. Hogan, dar și cu Ambasadorul României Daniel Ioniță.

Alegeri prezidențiale: Program special de activitate pentru secțiile de votare din Baku și Strasbourg

loading...

Comments are closed.