Alte știri

Valeriu Munteanu a fost confirmat pozitiv la COVID-19

Pinterest LinkedIn Tumblr

Liderul Uniunii Salvați Basarabia (USB), Valeriu Munteanu, este infectat cu COVID – 19. Acesta a publicat rezultatul testului, care s-a dovedit a fi pozitiv, transmite Telegraph.md, cu referire la Safenews.md

„Întâia noapte de Covid…În ultimii 5 ani nu am fost răcit niciodată, nu am avut febră sau dureri de cap, “fenomene”, care în anumite forme, subit, au apărut la mine în ultimele 72 de ore. De aceea am mers astăzi dimineață să fac testul la Covid-19, care s-a dovedit a fi unul pozitiv, ceea ce înseamnă că am coronavirus. Prima zi cu simptome a fost destul de stranie, de parcă am fost călcat de șinilele unui tanc rusesc, dar acum sunt bine, fără nici un fenomen din prima zi, doar o senzație recurentă de “cosmos” .

Soția și copiii nu au avut și nu au nici o simptomă a coronavirusului.
Timp de cel puțin 2 săptămâni voi fi în izolare la domiciliu, până ne asigurăm că virusul “s-a stins” de tot și nu mai pot contamina pe nimeni”, a scris Munteanu pe pagina sa de facebook.

În context, politicianul a venit și cu un îndemn către cetățeni:

„Am o mare rugăminte către toată lumea, un îndemn pe care l-am avut constant în ultimele 5 luni – conștientizați că există totuși Covid, că este foarte periculos pentru multe categorii de cetățeni, protejați-vă pe cât este posibil, ajutând astfel sistemul nostru medical, care este sub o presiune enormă în această perioadă.
Sănătate tuturor…”

Citește și: Președintele Igor Dodon va discuta cu Vadim Krasnoselski problema posturilor ilegale, instalate în zona de Securitate de la Nistru

loading...

Comments are closed.