Alte știri

Valeriu Pașa critică dur partidul AUR: „Un partid de extremă, indezirabil în Uniunea Europeană”

Pinterest LinkedIn Tumblr

Într-un interviu realizat de Europa Liberă, Valeriu Pașa și-ar fi permis să atace partidul Alianța pentru Unirea Românilor (AUR). După ce Valeriu Munteanu ar fi spus că e gata să discute cu partidul menționat referitor la crearea unui bloc, reprezentantul Watch Dog, Valeriu Pașa a declarat că aceste este ”chipurile” un model de rațiune politică, informează Sinteza.org

”Sunt două tabere în rândul unioniștilor, PUN care e condus de Octavian Țîcu, și partidul AUR – care și-a făcut o filială în Republica Moldova, dar care este un partid indezirabil la nivel european și internațional”, declară Pașa.

Totodată, acesta a spus că unioniștii care se vor în Parlament, ei de fapt vor să fure 1-2 % din partidul condus de Maia Sandu, PAS.

”Eu nu dau nici un fel de șanse comparabile cu succesul electoral al AUR-ului din România cu AUR-ul din Republica Moldova, pentru că acolo au fost oameni noi, oameni puternic ideologizați, care se implică, majoritatea dintre ei cred în ceea ce spun, iar aici ei au să scoată în față niște lideri expirați, același dl Ghilețchi este un lider expirat, chiar dacă este extrem de tânăr, foarte mulți oameni îl cunosc și au văzut în ce a participat, și el era nelipsit la provocările organizate de Vladimir Plahotniuc, ca și mulți alți lideri. Acolo știți cât de mulți au să vorbească despre Plahotniuc? U-hu-hu! În special, ăștia care au fost docili și i-a utilizat la greu”, menționează reprezentantul Watch Dog.

În același interviu, Valeriu Pașa a declarat că nu crede în sinceritatea unioniștilor, pentru că dacă ar fi unioniști adevărați, aceștia ar lupta pentru a nu permite să intre în Parlament partidele pro-ruse.

Citește și: Valeriu Pașa, despre Vasile Costiuc: „A protestat la sediul PAS împreună cu oamenii lui Plahotniuc”

loading...

Comments are closed.