Alte știri

Vasile Bolea: Plângerea lui Frunze este o acțiune disperată

Pinterest LinkedIn Tumblr

Deputatul socialist, Vasile Bolea consideră că plângerea pe numelui său depusă de deputatul PAS Petru Frunze este o acțiune disperată, transmite Telegraph.md

Urmăriți-ne și pe Telegram!

Declarația a fost făcută în contextul în care Bolea a sesizat ANI despre neconcordanțe și neclarități clandestine în declarația de avere a lui Frunze, iar după asta deputatul PAS a depus o plângere pe socialist că ultimul ar face presiuni pe ANI.

„Deputații „onești” trebuie să-și declare corect și cinstit toate bunurile, nu să le ascundă sub diferite șiretlicuri. Îi recomand deputatului PAS, Petru Frunze, să pregătească răspunsuri pentru Agenția Națională de Integritate, inspectoratul fiscal, dar și pentru procurori, referitor la averea și interesele sale. Din declarațiile de avere și interese s-a văzut cât de „onest” este, atât el, cât și alți deputați curat-murdari de la PAS. Adresarea lui la Procuratura Generală e o acțiune disperată de a încerca să creeze o perdea de fum, sub care să ascundă toate încălcările lui.” a scris Bolea într-o postare pe Facebook.

Citește și: DOC // Încă un deputat PAS a fost dat pe mâna inspectorilor de la ANI și a procurorilor

loading...

Comments are closed.