Veaceslav Nedelea, despre decizia PDM de nu participa la prezidențiale: “Votul democraților va conta foarte mult”

Democratul Veaceslav Nedelea, consilieri municipal, președinte al PDM Buiucani, a venit cu unele precizări vizavi de decizia PDM de a nu participa la alegerile prezidențiale cu candidat propriu, transmite Telegraph.md

Nedelea afirmă că votul democraților va conta foarte mult.

„Primo: Lupta se va da între doi candidați, iar ceilalți vor face figurație… Secundo: Chiar dacă suntem creditați de sondaje cu a treia șansă, am hotărât că această luptă nu este a noastră! Noi ne vom concentra pe o Campanie fără precedent în istoria PDM, de comunicare cu oamenii, de reconstrucție și consolidare a Organizațiilor noastre teritoriale. Așa că, Doamne Ajută, Alexandru Jizdan!”, a scris el, pe o rețea de socializare.

Nedelea a spus că a susținut propunerea Președintelui Filip, referitor la neparticipare, cu toate că era gata, alături de colegii săi, să se avânte în campanie. „Avându-l candidat pe Pavel Filip sau Monica Babuc, fără îndoială, puteam obține un rezultat onorabil și reprezentativ. Dar, a predominat rațiunea și interesul cetățenilor și sunt mândru de aceasta!”, a subliniat el.

Democratul, totodată, a atenționat concurenții electorali despre următoarele lucruri: „1. Votul nostru nu trebuie neglijat, el va conta mult în ecuația alegerilor… 2. PDM are capacitate, oameni devotați și potențial, pentru a lupta eficient și rezultativ… 3. PDM este un partid politic unde se regăsesc oameni de calitate, cu diferite viziuni, ce-i adevărat de la unioniști la conservatori. Această diversitate ne face puternici! Doctrinar suntem un partid social-democrat de sorginte europeană, care ține la valorile noastre tradiționale, cele identitare românești și europene”.

Amintim că, liderul democrat, Pavel Filip a spus, ieri, că democrații vor lua decizia finală de a susține un candidat sau altul, după ce se vor consulta cu cetățenii.

Citește și: Moldova nu ți-i Facebook! PAS are dificultăți cu procesul de colectare a semnăturilor în susținerea candidatului Maia Sandu

Total
0
Shares

Pentru abonare la canalul nostru de pe Telegram, click aici!

Total
0
Share