Alte știri

Veaceslav Platon: „Plahotniuc deține un număr enorm de proprietăți în țară din care obține și acum venituri”

Pinterest LinkedIn Tumblr

Controversatul businessman Veaceslav Platon susține că fostul lider democrat Vladimir Plahotniuc ar deține în Republica Moldova un număr enorm de proprietăți de pe urma cărora are venituri consistente, scrie tv8.

Urmăriți-ne și pe Telegram!

„El nu își cheltuie bani de pe conturile de peste hotare. Lui doar din cashul proiectului „Loteria Moldovei”, din care are 50% împreună cu bulgarii, acoperă cumpărarea deputaților. Din acesta, inclusiv, sunt finanțate canalele lui TV”, a declarat Platon la emisiunea „Politica Nataliei Morari”.

Potrivit lui, foarte multe proprietăți care îi aparțin lui Plahotniuc îi aduc venituri și acum în interiorul țării.

De asemenea, Platon a menționat că deține dovezi ale faptului că Vladimir Plahotniuc ar fi implicat în furturi în toate întreprinderile statului în cantități deosebit de mari. „Începând de la „Moldovagaz”, „Moldelectrica”, „Moldtelecom”, „Calea Ferată”, întreorinderile care se ocupă de reparația drumurilor, nimeni nu se ocupă de asta”, a menționat Platon.

Controversatul businessman spune că pentru a „lupta” împotriva lui Plahotniuc, intenționează să creeze și un fond în care să adune bani pentru acest lucru.

să scape țara de „elementele plahotniuciste” pe bani proprii și atrași. „Există investitori. Noi intenționăm să creăm un fond în care vor vărsa bani oamenii, inclusiv cei care au avut de suferit de pe urma acțiunilor lui Plahotniuc pentru ca el să fie cercetat. Investitorii sunt și în țară, și peste hotare. Avem deja o coaliție întreagă.

Sunt atâția oameni care au avut de suferit de pe urma lui Plahotniuc încât ei sunt gata să ofere bani pentru cercetarea și arestarea lui”, a declarat omul de afaceri. Potrivit lui, ar fi vorba de 15 oameni.

Citește și: Platon afirmă că Ulanov este „organizatorul” furtului miliardului, iar Candu „arhitector”. Care este reacția deputaților vizați

loading...

Comments are closed.