Actual

Viceprim-ministrul Nicu Popescu va efectua o vizită în Republica Azerbaidjan. Care este scopul

Pinterest LinkedIn Tumblr

La invitația omologului azer Jeyhun Bayramov, șeful diplomației Republicii Moldova Nicu Popescu efectuează în perioada 8 – 10 februarie o vizită în Republica Azerbaidjan.

👉 Abonează-te la știrile Telegraph pe Google News, Telegram și Facebook!

Scopul vizitei este de a întări cooperarea moldo-azeră, în special pe dimensiunea comercial-economică, investițională și în domeniul energiei în contextul importanței strategice a coridorului sudic al gazelor.

Programul vicepremierului Nicu Popescu la Baku mai include întrevederi cu președintele Republicii Azerbaidjan Ilham Aliyev, ministrul agriculturii Inam Karimov, co-preşedinte al Comisiei interguvernamentale moldo-azere de cooperare comercial-economică și Orkhan Mammadov, președintele agenției pentru întreprinderile mici și mijlocii din Azerbaidjan.

Pe data de 9 februarie, după ședința plenară a delegațiilor ambelor state, miniștrii de externe Nicu Popescu și Jeyhun Bayramov vor susține o conferință de presă privind rezultatele discuțiilor. Conferința de presă va putea fi urmărită pe pagina Facebook a Ministerului Afacerilor Externe și Integrării Europene începând cu ora 10:45.

loading...

Comments are closed.