Social

VIDEO 18+ // Momentul când un tânăr din Leova a bătut GRAV un bărbat din capitală: Riscă până la 10 ani de închisoare

Pinterest LinkedIn Tumblr

Un tânăr în vârstă de 23 de ani, originar dintr-o localitate din r. Leova, a fost reținut pentru 72 de ore în Izolatorul de detenție provizorie al Direcției de Poliție a mun. Chișinău, pentru comiterea unui huliganism și o vătămare intenţionată gravă a integrităţii corporale sau a sănătăţii.

Inspectoratului de Poliție a fost alertat pe data de 25 ianuarie, de către un trecător, comunicând că pe str. Ceucari, un bărbat s-ar fi aflat la sol în stare inconștientă.

La locul faptei, în urma unui șir de măsuri întreprinse de ofițerii de investigație și urmărire penală, a fost stabilită identitatea victimei. Acesta s-a dovedit a fi un bărbat în vârstă de 33 ani, locuitor a capitalei, fiind preluat de medici în stare gravă.

Din fericire, în preajmă au fost depistate camere de supraveghere. Cu ajutorul imaginilor VIDEO  ridicate de polițiști, a fost identificat și reținut făptașul, acesta fiind escortat la inspectorat pentru audieri.

În cadrul acțiunilor procesual penale acesta și-a recunoscut vinovăția, comunicând că în timp ce se afla pe str. Ceucari, împreună cu fratele său, între el și victimă s-a iscat un conflict, iar ulterior a lovit victima în regiunea capului, după care au părăsit locul faptei. Tânărul a mai adăugat că în acel moment se afla în stare de ebrietate.

Actualmente el este cercetat penal pentru huliganism și vătămarea intenţionată gravă a integrităţii corporale sau a sănătăţii. Conform legislației penale în vigoare, acesta riscă o pedeapsă cu închisoare pe un termen de la 5 la 10 ani.

Citește și: MAI ar putea contesta decizia magistraților de restabilirea lui Pânzari Alexandru în funcție

loading...

Comments are closed.