Social

VIDEO // A crezut că și-a găsit jumătatea, dar a ajuns să fie șantajată: Un deținut a încercat să obțină 10 000 de lei de la o femeie din Chișinău

Pinterest LinkedIn Tumblr

O femeie de 35 de ani, locuitoare a Chișinăului a fost estorcată de bani de către un deținut, cu care au făcut cunoștință pe rețelele de socializare.

Victima s-a adresat la poliție declarând că un tânăr, cu care comunica pe rețelele de socializare mai întâi ar fi făcut rost de fotografiile ei intime apoi a început să-i ceară 10.000 de lei. În caz contrar, pozele obscene ar fi fost publicate pe rețelele de socializare.

Tânăra s-a adresat la poliție în data de 18 martie, iar a doua zi, în data de 19 martie, aceasta s-ar fi înțeles cu suspectul să-i transmită jumătate din suma cerută. În locul stabilit a venit un intermediar, care trebuia să ia banii de la tânără și să-i transmită suspectului în pușcărie. Acesta însă a fost reținut de poliție în timp ce primea banii de la victimă. Audiat, tânărul de 20 de ani și-ar fi recunoscut vina.

Acum, tânărul de 21 de ani care ar fi șantaj victima este cercetat penal șantaj și riscă până la 10 ani de detenție cu amendă de până la 117 500 de lei.

Citește și: Set de reguli mai STRICTE pentru căminele studențești, după cazul de infecție cu COVID-19 a studentei de la UTM

loading...

Comments are closed.