Social

VIDEO // A furat metal uzat în valoare de 20 000 lei. Ce pedeapsă riscă un bărbat din Orhei

Pinterest LinkedIn Tumblr

Un locuitor a r. Orhei, a fost reținut de ofițerii secției investigare infracțiuni a Inspectoratului de Poliție a sec. Râșcani din cadrul Direcției de Poliție a mun. Chișinău, acesta fiind suspectat de comiterea a două cazuri de furt. Acesta s-a dovedit a fi în vârstă de 31 ani, anterior judecat pentru infracțiuni analogice.

Individul  în perioada lunilor iunie-august, a comis două furturi, acesta aflânduse în comuna Grătiești, de pe proprietate privată ce aparține unei femei în vârstă de 52 de ani, de unde a sustras metal uzat. Prejudiciul fiind estimat la 20 000 lei.

Urmare a acțiunilor de investigație și urmărire penală întreprinse de polițiști făptașul în comiterea infracțiunii a fost reținut și escortat la inspectorat. În cadrul audierilor bărbatul și-a recunoscut vina comunicând că o parte din metalul uzat pe care la sustras la vândut, obținând un profit.

Actualmente acesta este cercetat penal pentru furt, care conform legislației în vigoare se pedepsește cu amendă în mărime de la 32 500 lei la 67 500 lei, muncă neremunerată în folosul comunității de 180 la 240 ore sau cu închisoare pe un termen de până la 4 ani.

loading...

Comments are closed.