VIDEO // A urcat beat la volan și a comis un accident rutier. Ce riscă șoferul iresponsabil

Un șofer în vârstă de 34 ani, a urcat în stare de ebrietate la volanul mașinii și a comis un accident rutier, în sect. Botanica al capitalei.

Dispeceratul Direcției de Poliție a mun. Chișinău, a fost sesizat astăzi la ora 11:25, să intervină la documentarea unui accident rutier produs pe str. Trandafirilor.

Un echipaj al Secției  supraveghere transport și circulație rutieră din cadrul Direcției de Poliție a mun. Chișinău, s-a deplasat la fața locului, pentru stabilirea circumstanțelor. Ajunși la locul accidentului forțele de ordine au stabilit că automobilul ,,Mercedes” s-a tamponat cu automobilul de marca ,,Hyndai” la volanul căruia se afla o soferiță de 58 de ani, care staționa la culoarea roșie a semaforului. Momentul impactului dar și deplasarea haotică a automobilului au fost surprinse de camera de bord a automobilului ,,Hyndai”.

Ulterior ambii șoferi au fost testați cu aparatul Drager. Astfel s-a stabilit că conducătorul automobilului ,,Mercedes”, avea o concentrație a alcoolului de 0,63 mg/l, în aerul expirat.

Pentru comiterea accidentului rutier șoferul riscă o amendă de 1 500 lei și 6 p.p, iar pentru faptul că a urcat în stare de ebrietate la volan v-a fi inițiată o cauză penală.

Citește și: Cei doi moldoveni transportați cu febră la spitalul „Toma Ciorbă”, AU REFUZAT spitalizarea

Total
0
Shares
Total
0
Share