Alte știri

VIDEO // Agora.md: Fără măști sau distanță. Pentru Moldova a organizat o petrecere cu artificii într-o localitate din Orhei

Pinterest LinkedIn Tumblr

În timp ce autoritățile prelungesc starea de urgență în sănătate publică, unele partide organizează petreceri cu focuri de artificii. Un astfel de eveniment a avut loc în satul Berezlogi din raionul Orhei, în seara zilei de 13 ianuarie, unde au participat și patru deputați, transmite Telegraph.md, cu referire la Agora.md

Petrecerea a fost organizată cu ocazia inaugurării iluminatului public stradal din localitate. În scenă au urcat patru deputați Pentru Moldova (n.r. – platformă formată din fracțiunea Partidului Șor și șapte ex-democrați): Reghina Apostolova, Igor Himici, Gheorghe Brașovschi și Sergiu Sîrbu. De la distanță, Ilan Șor a intervenit cu un discurs proiectat pe un monitor.

La eveniment au venit zeci de locuitori. Din imaginile video, publicate de Consiliul Raional Orhei, se vede că majoritatea celor prezenți nu poartă măști de protecție și nici nu păstrează distanța. Mai mult, și parlamentarii au urcat în scenă fără măști.

De menționat că, pe 13 ianuarie, starea de urgență în sănătate publică a fost prelungită până la mijlocul lunii februarie.

Citește și: Este oficial! Luni și marți, 18-19 ianuarie, Maia Sandu o să-și bea cafeaua la Bruxelles

 

loading...

Comments are closed.