Social

(video) Alexandru Jizdan a felicitat toți Polițiștii cu aniversarea de 28 de ani: „Îi sunăm pentru ajutor, dar tot mai rar îi salutăm pe stradă”

Pinterest LinkedIn Tumblr

Ministrul Afacerilor Interne, Alexandru Jizdan a venit cu o felicitare către Poliția Națională. Acesta a amintit că uniforma rămâne vestimentația care îl reprezintă nu doar pe el, dar și pe colegii lui polițiști pe care îi numește frați și surori.

Pe pagina lui Alexandru Jizdan a fost postat un clipuleț video care excplică cât este de dificilă meseria de polițist. Că vine vorba de ambuteiaje, de cazuri când unii pumni împart, când alții fură și alte tâlhării. Oamenii ba îi cheamă ba nu au nevoie de ei. Dar polițiștii continuă să fie mereu la datorie, unde le îndură pe toate.

Noi știm că poartă arme, dar nu știm cât îi doare când un camarad adevărat și ochii lui.. și ultima suflare. Noi îi sunăm să cerem ajutor, dar tot mai rar îi salutăm pe stradă, ei nu ne spun cum tristețile le-ascund să nu se vadă, nu reușesc să ajungă nici la cină, iar hrișca pregătită de soție și astăzi va rămâne la birou pentru că și astăzi au chemări o mie. Poate că ei nu sunt ca în filme americane, dar nici motiv de speriat copiii. Ei poartă în inimi atâta omenie și sunt adevărați eroi în fața mamei.” se spune în clipulețul emoționant postat de către Alexandru Jizdan pe pagina sa de Facebook.

„Timp de 28 de ani Poliția din Republica Moldova a dovedit că poate rezista provocărilor, că poate să treacă prin schimbări mari, devenind mai bună, mai profesionistă, mai aproape de fiecare om.
Sunt mândru de fiecare polițist care își îndeplinește misiunea cu devotament și dragoste de neam.” a scris ministrul în mesajul său de felicitare.

Amintim că Poliția Națională împlinește astăzi 28 de ani, fiind înființată la data 18 decembrie 1990.

loading...

Comments are closed.