Politică

(Video) Alexei Sîrbu rupe tăcerea: Maia Sandu și Andrei Năstase sunt coordonați de către masoni!

Pinterest LinkedIn Tumblr

Liderii PAS și Platforma DA sunt învinuiți că sunt masoni. Astfel, Năstase și Maia Sandu nu slujesc poporului Republicii Moldova, nici nu fac politică pe cont propriu, dar sunt ghidați de forțele oculte din afara țării. Acuzația vine din partea activistului civic, Alexei Sîrbu.

Potrivit lui, loja masonică din Moldova a fost despărțită în două părți: răsăriteană și apuseană. „Din 2003, Moldova a trecut înapoi sub influența clanului lui Stalin, dar din 1989 până în 2003 a fost sub influența clanului lui Hitler. Atunci trebuia să se unească Moldova cu Europa (UE), de ce nu s-a unit”, întreabă Alexei Sârbu. „Liderul masonilor din Moldova este Iurie Sedleţchi (rectorul de la USEM)„, a adăugat el.

Apoi activistul civic povestește că a discutat cu Andrei Năstase când organiza proteste în centrul Capitalei, dar Năstase i-a interzis să vorbească pe scenă deoarece securiștii sunt oamenii masonilor. Și dacă Năstase i-ar fi dat cuvântul atunci el ar fi fost aspru pedepsit.

„Năstase mi-a promis încă de anul trecut, de la Paște, că mă va primi în audiență, și fratele său Vasile Năstase împreună cu Slusari mi-au promis, de ce nu vor să mă primească în audiență?… Eu le-am dat lor conceptul meu în scris, și ei în loc să-l prezinte poporului, așa cum mi-a promis, ei l-au prezentat masonilor. Și masonii le dau voie să vină la putere să-și bată joc de propriu popor”, a declarat Alexei Sârbu. El mai adaugă că așa și Dodon a venit la putere, și Voronin la fel.

Potrivit Wikipedia, organizațiile masonice prezente în majoritatea țărilor se regăsesc sub forma obediențelor autonome, compuse din „loji albastre” de câte 7-50 de persoane. Numărul francmasonilor în lume este de circa patru milioane, majoritatea regăsindu-se în Statele Unite ale Americii și în Europa occidentală.

Totodată, amintim că Alexei Sîrbu este un protestar cu zeci de ani de experiență în Republica Moldova. El s-a făcut vizibil în spațiul public încă în perioada guvernării comuniste, când era activ la protestele organizate de opoziție împotriva regimului Voronin (vedeți pe Youtube un video cu el care are peste 1 milion de vizualizări).

Mai jos urmăriți interviul oferit recent Alexei Sârbu, pentru Telegraph Moldova, în Piața Marii Adunări Naționale. 

loading...

Comments are closed.