(video) Andrei Năstase legat de fusta Maiei Sandu? Liderul PPDA nu-i mai permite liderului PAS să iasă singur în fața presei

Maia Sandu, Andrei Năstase, ACUM, blocul ACUM, pas, PAS, Platforma DA, PSRM, ACUM DA PAS, reforma justitiei, Prim-ministru, PR politic, obsesie

Ministrul de interne Andrei Năstase se pare că vrea cu tot dinadinsul să apără cât mai des în fața presei, chiar dacă nu are de spus nimic, transmite Publika.md.

Astăzi, Năstase a fost surprins alături de şefa sa, Maia Sandu și Ministrul justiției Olesea Stamate la o conferință de presă organizată după şedinţa de Guvern.

Liderul PPDA a ieşit alături de ele, a stat, le-a ascultat şi nu a scos niciun cuvânt. În timp ce jurnaliștii adresau întrebări premierului, Năstase a încercat să intervină, dar a fost oprit.

Nu este pentru prima dată când Năstase se comportă ca a cincia roată de la căruță. Anterior, la o conferință de presă organizată la Ministerul Justiţiei, chiar dacă în invitaţia  expediată către mass-media nu a fost inclus şi numele lui Andrei Năstase, acesta a venit la eveniment şi s-a aşezat la un colţ de masă.

Total
0
Shares
Total
0
Share