VIDEO // Andrei Năstase pune cărțile pe masă: “Blocul ACUM nu mai există”

Andrei Năstase, Maia Sandu, blocul ACUM, ACUM, Platforma DA, PPDA, PAS, Maia Sandu, blocul acum nu mai există, Năstase spune că blocul acum nu există

Liderul Platformei DA, Andrei Năstase, se pregătește de alegerile prezidențiale din toamna anului 2020 și recunoaște că blocul ACUM nu mai există.

Fostul deputat și ministru de Interne, care în prezent ocupă funcția de consilier municipal, a declarat că blocul  ACUM a fost creat doar pentru alegerile parlamentare din februarie 2019, apoi a fost extins pentru cele locale din această toamnă, dar acum nu mai există.

„Întrucât aceste alegeri s-au încheiat, am văzut atitudinea și declarațiile colegilor de la PAS, ce să facem, cu de-a sila nu se face nimic”, a punctat Andrei Năstase.

Cât despre planurile de viitor, Andrei Năstase a spus că se pregătește de alegerile prezidențiale, iar formațiunea pe care o conduce va avea un candidat demn la scurtinul pentru Președinție, lăsând să se înțeleagă faptul că va candida, dacă partidul nu va decide altfel.

Citește și: RĂZBOI în blocul ACUM. Un deputat PPDA dă de pământ cu Popșoi. Iată de ce este acuzat deputatul PAS

Total
0
Shares
Total
0
Share