Alte știri

VIDEO // Andrei Năstase, remarcă dură către componența PAS: ”Până ieri ai fost cu căciulă verde și acum ești cu căciulă galbenă”

Pinterest LinkedIn Tumblr

Fostul președinte al Partidului Platforma ”Demnitate și Adevăr” (PPDA), Andrei Năstase a făcut o remarcă dură referitor la componența deputaților Partidului Acțiune și Solidaritate (PAS) care sunt transfugi politici, participând în actul guvernării în componența Partidului Liberal Democrat din Moldova (PLDM), transmite Telegraph.md

Astfel, Năstase pune la îndoială fidelitatea acestora, remarcând că astfel de oameni s-au făcut doar comozi în guvernări.

”Noi vrem să schimbăm timpurile, noi vrem să schimbăm viața în Republica Moldova sau vrem să schimbăm guvernările. Până ieri ai fost cu căciulă verde și acum ești cu căciulă galbenă, ce se întâmplă dacă mâine-poimâine se schimbă… pui altă căciulă?”, a declarat Andrei Năstase, în cadrul emisiunii ”Puterea a Patra” cu Gheorghe Gonța.

Amintim că mai mulți politicieni au atras atenția și au criticat faptul că PAS, până la urmă, are o componență nucleară a aceluiași PLDM. Deputatul socialist, Bogdan Țîrdea declara că partidul pro-prezidențial PAS este un partid format din oficiali corupți și milionari, foști membri ai PLDM.

„La început erau Filat, Sandu, Alaiba, Grosu, Neguța – ei au construit „Moldova fără sărăcie”. Apoi au furat BEM, un miliard, un aeroport, au privat sute de mii de cetățeni de mijloacele de trai. Acum ei construiesc Moldova „fără hoți și oficiali corupți”, a spunea Țîrdea.

În același context, ex-președintele PLDM, Vlad Filat a declarat că 80% dintre primarii PAS sunt foști membri ai PLDM.

Citește și: VIDEO // Costiuc l-a acuzat pe șeful suspendat al PA că ar deține afaceri ilegale. Morari spune că-l va da în judecă pe liderul Democrația Acasă

loading...

Comments are closed.