Alte știri

VIDEO // Costiuc l-a acuzat pe șeful suspendat al PA că ar deține afaceri ilegale. Morari spune că-l va da în judecă pe liderul Democrația Acasă

Pinterest LinkedIn Tumblr

Liderul Partidului Democrația Acasă (PPDA), Vasile Costiuc, l-a acuzat pe Viorel Morari, șeful suspendat al Procuraturii Anticorupție (PA) că acesta ar deține afaceri ilegale în domeniul energetic, iar în următoarele zile va publica mai multe probe video care ar demonstra acest lucru, informează TV8.md

În replică, Viorel Morari a declarat că acestea sunt aberații, iar firmele despre care vorbește Costiuc nu sunt alte lui, ci a fratelui său. Mai mult ca atât, Morari l-a avertizat pe Costiuc că îl va acționa în judecată.

După ce Vasile Costiuc a declarat în cadrul emisiunii „Politica Nataliei Morari”, de la TV8, că șeful suspendat al PA ar deține afaceri ilegale, cel din urmă a intervenit pentru a răspunde acuzațiilor.

„La Dondușeni, la Cernoleuca, pe deal, au apărut niște stații eoliene și lumea spune că sunt a dvs. Omul face business în continuare, dar de aici iese victimă la televizor”, a declarat Vasile Costiuc, în platoul TV8.

În replică, Viorel Morari a respins acuzațiile și a precizat că firmele, care aparțin fratelui său, au fost verificate minuțios de Procuratura Generală, iar declarațiile lui Costiuc sunt niște falsuri.

„În primul rând lumea spune de Costiuc că a fost sponsorizat de Plahotiuc. (…) Referitor la instalarea eolienelor, nu mă ocup eu și nu sunt alte mele. Ceea ce tine de eolienele respective, sunt instalate de către firma care este condusă de către fratele meu. Credeți-mă că procuratura generală a verificat firma respectivă de la A până la Z și nu au fost constatate încălcări. Mai mult ca atât, niciodată nu am folosit funcția deținută pentru a îmi îmbunătăți starea materială. (…) Îi sugerez lui Costiuc să-mi dea adresa unde să-i trimit cerere prealabilă și o să vedem în instanța de judecată cum o să probeze aberațiile pe care le face. Vreți să spuneți că un oarecare Costiuc, asupra căruia planează acuzații că a fost sponsorizat de Plahotniuc, este mai breaz ca un procuror general care cu tot instrumentariul lui nu a putut stabili ceea ce stabilește Costiuc?”, a declarat Viorel Morari.

„Păi da, dar nu are moriști, și nici televiziuni nu are, nici procuror nu a fost. (…) Ați văzut? Asta vorbește șeful Procuraturii Anticorupție, care a terorizat republica asta, a scuturat-o de a nenorocit-0 și el ne dă lecții de moralitate în continuare. Știți care este problema? Nu-i nimic, domnule Morari, vin timpurile bune și oameni buni. Eu cred că dumneavoastră ca și alții o să urmăriți procesele de judecată din afară. Aveți hotele, imobile înafară”, i-a răspuns Costiuc.

V. Morari: „Luați seama să nu vă poticniți când le faceți (n. r. clipurile video).

V. Costiuc: „Nu ne poticnim, asta este deja intimidare, că o să mă împiedic, că o să mă poticnesc”.

V. Morari: „Nu, asta nu este intimidare. Intimidare este ceea ce faceți dvs. Îmi este foarte greu să discut cu o persoană care vorbește aberații”.

V. Costiuc: „Desigur, milionarii nu au ce vorbi cu cei săraci”.

Citește și: VIDEO // Andrei Năstase amintește celor care vor demisia lui Stoianoglo cum a ajuns acesta procuror general al țării: ”Să ne explice Olesea Stamate”

loading...

Comments are closed.