Alte știri

VIDEO // Andrian Candu acuză partidul Maiei Sandu că nu-și îndeplinește promisiunile: „PAS, băieți tineri și frumoși, naivi și cu experiență aproape și cu expertiză zero!”

Pinterest LinkedIn Tumblr

Liderul PRO MOLDOVA, Andrian Candu dă pe jos cu cei din PAS. Într-o intervenție live pe Facebook, deputatul a ținut să vină cu un val de critici în adresa partidului pro-prezidențial, informează Sinteza.org

👉 Abonează-te la știrile Telegraph pe Google News, Telegram și Facebook!

Mai exact, Candu i-a reproșat celor din Partidul Acțiune și Solidaritate (PAS) că atunci când au fost timp de 6 luni la Guvernare în anul 2019, aceștia nu au realizat ceea ce au promis cetățenilor țării.

„PAS, băieți tineri și frumoși, naivi și cu experiență aproape și cu expertiză zero. Voi 6 luni de zile ați fost la Guvernare, după asta ați fost foarte activi în Parlament. De ce multe promisiuni pe care, astăzi, le faceți, nu le-ați realizat? Mai ales în acea perioadă”, a menționat liderul PRO MOLDOVA.

La fel, politicianul și-a adus aminte și de Ministrul Economiei în Guvernul Maia Sandu, Vadim Brînzan care după spusele lui Candu, și-ar fi ieșit din minți atunci când declara că executivul descoperea lunar, scheme de 300 de milioane de lei.

„Eu și acuma mi-l aduc aminte pe acest Ministru a Economiei, unul Brînzan care, apropo, felicitări, sunteți pe lista neagră am înțeles a PAS-ului. Domnul Brînzan, dar cum de ați ajuns pe lista neagră?(…)Probabil că olecuțică ați ieșit din minți? Ați calculat prea mult schemele, atunci. Ați spus că în fiecare lună, ați descoperit scheme de 300 milioane de lei sau euro. Unde-s banii?(…)Unde-s aceste scheme?”, se întreabă liderul PRO MOLDOVA.

La final, Andrian Candu a accentuat că cei din Partidul Acțiune și Solidaritate fac prea multe promisiuni, însă înregistrează zero realizări.

„Multe vorbe, foarte multe vorbe. Foarte multe promisiuni și zero realizări sau zero realizări vor fi”, a conchis Candu.

Amintim că ex-Ministrul Economiei și Infrastructurii în Guvernul Maia Sandu, Vadim Brînzan a fost inclus recent în lista neagră a Partidului Acțiune și Solidaritate (PAS). Cel puțin, asta a declarat Brînzan care s-a arătat supărat pe formațiunea pro-prezidențială din motiv că aceasta nu l-a inclus în lista candidaților pentru alegerile anticipate din 11 iulie.

Citește și: VIDEO // Năstase și Slusari se dau în spectacol la Primărie. Ceban: ”Chiar dacă nu sunt acasă, nu înseamnă că nu țin lucrurile sub control”

loading...

Comments are closed.