(video) Apropiat al lui Năstase din MAI folosește automobilul de serviciu pentru a pune la punct schemele de contrabandă

anatolie macovei, andrei nastase, gheorghe balan, politia nationala, inpsectoratul de politie, contrabanda moldova, contrabanda nastase, abuz in serviciu, cumatrism nastase

Un angajat din cadrul MAI, susținător aprig al Platformei DA și fost protestatar activ, este învinuit că folosește automobilul de serviciu, în timpul orelor de lucru… pentru punerea la punct a schemelor de contrabandă la indicația ministrului Andrei Năstase, acest lucru ne-a fost comunicat de unele surse din MAI.

Sursa noastră ne-a comunicat că Anatolie Macovei, șef la D6 a MAI, vine la serviciu pentru maxim 10-20 de minute zilnic, în celălalt timp “rămas”, Macovei are sarcina de a se întâlni cu diverși reprezentanți ai lumii interlope, contrabandiști pentru a le permite contrabanda în schimbul unor taxe.

Acesta folosește mașinile de serviciu și combustibilul oferit de stat, iar pentru a acoperi acest lucru, Anatolie Macovei își impune subalternii să scrie că ei au folosit mașinile falsificând foaia de însoțire.

Sursa ne comunică că la finele lunii Iunie, începutul lunii iulie, acesta a fost in Ucraina cu mașina de serviciu “Dacia Logan SBB 852”, acolo a fost o tentativă de a-i răpi această mașină, fiind stricat lacătul de la ușă, ulterior Macovei a trimis în secret un subaltern să o repare.

Un alt moment curios, înregistrat de camerele de luat vederi, arată cum Macovei, împreună cu familia sa, merge la mare cu automobilul de serviciu, cu combustibilul statului. Anume perioada filmării acestei înregistrări, a coincis cu plecarea acestuia oficială la odihnă este hotare, act semnat de șeful interimar al IGP, Gheorghe Bălan.

Relația lui Macovei cu Bălan are și un alt aspect curios, de la care miroase a dosar penal. Sursa noastră ne-a comunicat că acum o lună, la IGP a venit un document de la Spitalul MAI, care spune că Macovei trebuie să treacă un control medical, acesta având o oală incompatibilă cu serviciul său. În urma controlului, Macovei ar urma să fie concediat. Acesta însă nu a ezitat și a mers la șeful interimar al IGP, a pus presiuni ca acesta să semneze raportul în urma căruia nu este necesitatea unui control medical, cumătrul lui Năstase asumându-și astfel un dosar penal pe abuz de serviciu.

Total
0
Shares
Total
0
Share