Alte știri

(Video) Înainte de examenul de BAC, un absolvent de clasa 12-a s-a făcut de râs: „Eu m-am îmbrăcat c`așa nie-ni plași!”

Pinterest LinkedIn Tumblr

Un absolvent de liceu s-a făcut de râs astăzi, după ce a dat un interviu despre cum s-a pregătit de examenul de bacalaureat la limba română. Tânărul îmbrăcat ca de sărbătoare a dat dovadă de lipsă totală de cunoștințe, în schimb s-a arătat foarte încrezut în forțele proprii.

– V-ați îmbăcat ca de sărbătare? „Eu m-am îmbrăcat c`așa nie-ni plași!”, a răspuns acesta cu un aer arogant. „Trebuie să vă spun cum mă simt? Eu mă simt foarte bine, ni-i paralel în ce bancă chic. Eu îs gata s-o scriu… în orice situație eu îs gata”, a declarat tânărul.

Aceasta a mai povestit că s-a pregătit „intensiv” de acest examen important în viața sa: „Am făcut cursuri dimineața, deneaza și sara. Flămând în toată ziua, dar stătem în bibliotecă și mă pregătem de BAC”.  

Absolventul a zis că a repetat multe opere literare scrise de Mihai Eminescu, ce-i drept fiind rugat să spună denumirea câtorva poezii, el nu a putut da nici un singur exemplu. Băiatul a mai spus și ce va face după ce trece BAC-ul: „După examen fac un bal, stroga un bal!”.

Amintim că astăzi, 7 iunie 2019, elevii claselor a 12-a din Republica Moldova au susținut examenul de BAC la limba română. Următorul examen va fi marți, 11 iunie, la limba străină. Le dorim succes tuturor absolvenților!

loading...

Comments are closed.