Externe

VIDEO // Barack Obama, filmat în timp ce dansează la petrecerea organizată cu ocazia împlinirii a 60 de ani

Pinterest LinkedIn Tumblr

Barack Obama, al 44-lea preşedinte al Americii, a împlinit pe 4 august 60 de ani și şi-a sărbătorit ziua de naştere sâmbătă. Cântăreața Erykah Badu a surprins câte imagini cu fostul președinte în timp ce dansează, pe care mai târziu le-a șters, informează Digi24.ro

Pe reţele sociale au apărut fotografii cu Obama dansând la petrecerea sa, cu comentarii precum: „Nimeni nu l-a văzut vreodată aşa”.

În ciuda interdicţiei totale de postare a pozelor de la eveniment, pe Instagram au apărut fotografii şi videoclipuri „furate” cu fostul preşedinte, semn că şi pentru cineva care a fost cel mai puternic din lume este dificil să eviţi reţelele sociale.

Barack Obama apare dansând în frumoasa sa vilă din Martha Vineyard. Ținuta fostului şef de la Casa Albă aminteşte de stilul vestimentar al lui Nelson Mandela, scre Mediafax.

Din cauza variantei Delta a Covid-19, mega-petrecerea cu aproape 500 de invitaţi, plănuită din timp, s-a transformat într-o petrecere pentru prieteni apropiaţi şi familie.

Fotografiile au fost postate de rapperul Trap Beckham şi de managerul său, TJ Chapman. Ulterior, respectivii au fost nevoiţi să le şteargă.

Citește și: Peste 80 000 de oameni au fost evacuați în provincia chineză Sichuan din cauza ploilor torenţiale

loading...

Comments are closed.