VIDEO // Bătaie pe bulevardul Traian: Un tânăr a ajuns la spital după ce a fost agresat de două fete și câțiva indivizi

Un tânăr de 20 ani a ajuns la spital pentru îngrijiri medicale, după ce a fost bătut de un grup de persoane necunoscute. Potrivit poliției, încăierarea a avut loc pe data de 1 martie, pe bulevardul Traian din sectorul Botanica al Capitalei, iar oamenii legii au fost sesizați despre caz abia pe data de 4 martie.

„IP Botanica a fost sesizat de către un tânăr de 20 de ani care a comunicat că la data de 1 martie, aproximativ ora 23:00, aflându-se pe bulevardul Traian, împreună cu prietenul său, de ei s-au apropiat două fete necunoscute, care din motive necunoscute au început să îi numească cu cuvinte necenzurate. Prin urmare, între ei s-a iscat un conflict verbal, după care s-au deplasat fiecare în direcții diferite.

Ulterior, tinerii au fost ajunși de cele două fete care erau deja cu câțiva indivizi. În urma discuțiilor, între aceștia s-a iscat un conflict verbal. Tinerii de 20 de ani au fost agresați fizic de către persoanele date. În urma altercațiilor unul din tinerii bătuți a fost transportat la spital pentru îngrijiri medicale”, a declarat pentru Realitatea.md ofițerul de presă al Poliției Capitalei, Natalia Stati.

Pe caz a fost inițiată o anchetă in stabilirea tuturor circumstanțelor, iar polițiștii întreprind toate măsurile în identificarea fetelor cât și a celorlați participanțil în acest conflict.

Ofițerul de presă al Poliției Capitalei a mai precizat că urmează să fie stabilit gradul leziunilor corporale cu care s-au ales victimele.

Total
0
Shares
 
Total
0
Share